Tocăniţă de porc – Multicooker

de madi_marin in Porc, 22 Noi 2013 | 7676 vizualizari

 

Încă o reţetă delicioasă şi simplă ,pregătită la Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 500 g ceapă
  • 500 g muşchi de porc
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de porc – Multicooker:

În cuva aparatului punem ulei şi setăm pe modul FRY.

Între timp se toacă ceapa mărunt şi ardeii fâşiuţe. Se adaugă în uleiul încins şi se lasă cam 5 minute să se călească împreună.

Se setează modul BOIL şi apoi se adaugă carnea tăiată rondele . Se pune şi o cană cu apă.

Se curăţă cartofii şi se taie în sferturi, iar după 15 minute în care a fiert carnea, se adaugă şi aceştia împreună cu foaia de dafin. Se mai pune apă şi se lasă să se înmoaie.

Se testează cartofii dacă sunt fierţi după 20 de minute, apoi se adaugă pasta de roşii, sare şi piper după gust. Se mai fierbe totul câteva minute, după care se opreşte aparatul şi se pune verdeaţa tocată.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de porc – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

25.11.2013, 18:48

Ma primesti la masa?

RuxyRux 1

25.11.2013, 21:43

Arata grozav Madi draga mea!

adela_64 1

28.11.2013, 14:30

O banala tocanita transformata in arta. Felicitari, draga mea!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumat